1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельська боксерка Тетяна Коб готується до олімпіади в Токіо

Ковельська боксерка Тетяна Коб готується до олімпіади в Токіо

Ковельська боксерка Тетяна Коб впевнено рухається до кульмінаційних спортивних змагань − Олімпіади-2020, що відбудеться влітку у Токіо (Японія), - інформує відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Тренер спортсменки Віктор Рогатін повідомив, що ковельчанка вже провела низку турнірних боїв. Так, у Франції Таня здобула дві перемоги: у двобої із господаркою та суперницею з Іспанії.

Сьогодні позмагається за першість у наступному етапі, вже у Німеччині. Боксуватиме Тетяна Коб знову ж таки із господаркою. Тож, будемо вболівати за ковельчанку.

До слова, вагові категорії учасників турніру від України 75, 69, 60, 57 та 51 кг. Власне, Тетяна Коб виступає в останній.

Нагадаємо, що Тетяна є рекордсменкою в українському боксі, здобуваючи на чемпіонаті України золоті медалі 12 років поспіль. Крім того, вона є першою українською жінкою-боксером, яка взяла участь в Олімпійських іграх (посіла 5 місце).

#ТетянаКоб #ЧемпіонкаУкраїни #Бокс

Коментарі

Читайте також

Ковельчанка Тетяна Коб стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з боксу ВІДЕО

Ковельчанка Тетяна Коб стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з боксу ВІДЕО
Вона впевнено дійшла до півфіналу, у якому провела бій з турчанкою Бусе Чакіроглу. Тетяна поступилась суперниці з рахунком 5:0. Вітаємо ковельчанку з бронзовою нагородою і пишаємося землячкою!