Ковельський історичний музей кличе ковельчан приєднатися до цікавої акції: прийти та сфотографуватися на фоні експонатів чи приміщення музею, а потім опублікувати світлини у соцмережах: Facebook чи Instagram.

- А ви вже селфилися у музеї? Якщо ні, то маєте чудову нагоду зробити це 15 січня і долучитися до Міжнародного флешмобу музейного селфі. Для цього потрібно прийти у Ковельський історичний музей, зробити селфі на фоні чи поряд з улюбленим експонатом і опублікувати його на своїй сторінці у соцмережах і під нашим дописом у фейсбук з хештегом #MuseumSelfieDay . Авторів найкращих селфі очікують приємні сюрпризи!, - про це йдеться у дописі на сторінці Ковельського історичного музею у фейсбук.

В Україні акція пройде шостий рік поспіль. Ковельський історичний музей також уже не вперше долучається до флешмобу. А ковельчанам та гостям нашого міста нагадаємо, що в місцевому музеї є чимало нових експонатів, тож ви зможете поповнити колекцію своїх фото у соцмережах новими цікавими світлинами на згадку.

Тож, приєднуйтесь! Історичний музей у Ковелі працює щодня з 10.00 до 18.00 без обідньої перерви. Вихідні: субота і понеділок.

Світлини публікувати з хештегом #MuseumSelfieDay


#Музей #ІсторіяКовеля