1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі поліцейські затримали чоловіка за крадіжку грошей

У Ковелі поліцейські затримали чоловіка за крадіжку грошей

У Ковелі за підозрою в скоєнні крадіжки грошей із помешкання місцевої жительки затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України 34-річного жителя Запорізької області. Про це повідомляє пресслужба Ковельського відділу поліції Волинської області.

Минулого тижня до поліцейських із заявою про крадіжку з її будинку 45 тис. гривень у різноманітній валюті звернулася 42-річна ковельчанка. Оперативники Ковельського відділу поліції встановили причетність до крадіжки 34-річного жителя Запорізької області. Під час досудового слідства поліцейські з’ясували, що зловмисник у післяобідню пору, пошкодивши вікно, проник до будинку потерпілої та викрав гроші.

Поліцейські частину грошей встигли вилучити й повернуть власниці. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку поєднану з проникненням у житло. Йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території області. Досудове слідство триває.


#Крадіжка #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковелі обікрали припарковане авто

У Ковелі обікрали припарковане авто
Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 36-річний місцевий житель. За фактом таємного викрадення чужого майна відкрили кримінальне провадження.