1. Головна
  2. Новини
  3. У ДЮСШ імені Є. Кондратовича завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд

У ДЮСШ імені Є. Кондратовича завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд

Упродовж січня в ДЮСШ імені Є. Кондратовича проходив чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд “Суперліга - 2020”, - повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

У змаганнях брали участь шість колективів: ВК “Ковель”, “Локомотив”, “Ветеран - Негабарит”, “Волошки - Київстар”, “FLG” та “КЗ КДЮСШ”. Вперше чемпіонат міста проводився у два кола. Ігри складались з трьох обов’язкових партій. За кожну переможну партію нараховувалось одне очко.

Вболівальники, яких на трибунах збиралось чимало, мали нагоду спостерігати за чудовою і безкомпромісною грою спортсменів. Після першого кола змагань “Волошки - Київстар”, “FLG” та ВК “Ковель” захопили лідерство та за набраними очками значно відірвались від інших команд.

У другому колі ситуація з лідерами не змінилась. В останній ігровий день команда “Волошки - Київстар” (тренери Віталій Кашик та Дмитро Райчук) здолала ВК “Ковель” з рахунком - 3:0 та волейболістів “FLG” (2:1) і стала чемпіоном міста 2020 року. Друге місце виборов колектив “FLG”(тренер Олександр Шматюк), третє - ВК “Ковель”(Віктор Дручик).

Відмінно впоралися зі своїми обов’язками судді, на чолі яких — суддя національної категорії Володимир Полятичко.

На урочистому закритті чемпіонату начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив колективам грамоти, гравцям - медалі, а капітану команди переможців Віталію Кашику - кубок.

Оргкомітетом з проведення змагань було визначено і нагороджено індивідуальними призами переможців у номінаціях: “Кращий гравець”- Валерія Дручика (ВК “Ковель”), “Кращий пасуючий” - Євгена Приступчука («Волошки – Київстар»), “Кращий атакуючий” - Дмитра Янчука («Волошки – Київстар»), “Кращий ліберо” - Станіслава Стецюка (“Ветеран - Негабарит”), “Кращий блокуючий” - Олександра Ксьондзика (“Локомотив”), “Найуніверсальніший гравець” - Вадима Грека (“FLG”).


#Волейбол

Коментарі

Читайте також