1. Головна
  2. Новини
  3. Від Асоціації футболу Волині міському голові вручили відзнаку за розбудову футбольної інфраструктури Ковеля

Від Асоціації футболу Волині міському голові вручили відзнаку за розбудову футбольної інфраструктури Ковеля

Під час звіту міського голови, який відбувся 28 лютого, перший заступник голови Асоціації Футболу Волині Василь Кохановський подякував Олегу Кіндеру за значну роботу, яку було зроблено щодо розбудови футбольної інфраструктури у Ковелі.

- Маю приємну місію для вас, ковельчани, адже футбол у Ковелі завжди був і буде. За ці останні роки, що було зроблено у розбудові інфраструктури, тішить нашу Асоціацію футболу Волині, наших однодумців. Від імені усіх футбольних функціонерів Волині я щиро дякую вам за ту роботу і зусилля, які ви доклали для розвитку футболу на Волині, - зауважив відомий футболіст у минулому, а нині український футбольний функціонер Василь Кохановський.

Від імені Асоціації футболу Волині він вручив пам'ятну відзнаку за вагомий внесок у розвиток футболу на Волині та у Ковелі зокрема.

Нагадаємо, що серед вагомих досягнень 2019 року є визнання Ковельської Федерації футболу, яку очолює Ігор Прокопів, кращою на Волині. На обласному рівні визнали, що Ковель — місто, на яке потрібно рівнятися. Нещодавно у МЦ “Спорт для всіх” відкрили футбольне поле зі штучним покриттям, аналогів якому немає на Волині. У Центрі займається понад чотириста дітей, проходять різноманітні змагання, міжнародні турніри. Його спортивна база є найкращою в області та однією з кращих в регіоні. Цьогоріч планують зробити освітлення території за кошти міського бюджету. Крім того, у місті є якісні натуральні поля: два стандартних (100/60), три — (50/70), два для міні-футболу (60/40) та одне — для пляжного футболу.


#Футбол #ОлегКіндер

Коментарі

Читайте також