1. Головна
  2. Новини
  3. 50-річний житель Ковеля збив пішохода на Любомльщині та втік з місця ДТП

50-річний житель Ковеля збив пішохода на Любомльщині та втік з місця ДТП

10 березня на автодорозі поблизу села Підгороднє Любомльського району невідомий автомобіль здійснив наїзд на пішохода, 45-річного жителя цього району. Повідомляє пресслужба Національної поліції Волині.

Потерпілого у важкому стані госпіталізували у відділення реанімації Любомльського територіального медичного об’єднання. Водій з місця пригоди втік.

Поліцейські оперативно встановили, що до вчинення ДТП причетний 50-річний житель Ковеля. Керуючи автомобілем «Volkswagen T-4», водій здійснив наїзд на 45-річного жителя Любомльського району, котрий рухався по проїжджій частині у попутному напрямку.

Транспортний засіб вилучили.

Вирішується питання щодо оголошення водієві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. Санкція статті передбачає, зокрема, до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.



#ДТП #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковелі – потрійна ДТП з постраждалими

У Ковелі – потрійна ДТП з постраждалими
Винуватець аварії втік з місця пригоди. Наряд патрульної поліції за декілька кілометрів затримав водія вантажівки, який намагався дати хабара правоохоронцям.