Учора з нагоди Дня незалежності Польщі у культурно-просвітницькому центрі відбувся святковий захід. Кілька років поспіль організовують подібні дійства учні та викладачі польської школи у Ковелі. Теплі зустрічі у родинному колі уже стали хорошою традицією, - повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.
В урочистостях взяли участь заступник міського голови Ігор Прокопів та делегація з Хелма.
Вихованці школи разом зі своєю вчителькою Боженою Домбровською підготували невелику концертну програму. Діти та дорослі, які тут навчаються, продемонстрували прекрасне знання мови, порадували артистизмом. Крім цього, гості мали змогу переглянути презентацію про історичні віхи на шляху до незалежності Польщі.
«Між Ковелем та містами Хелм, Бжег Дольний, Ленчна, Легіоново, гміною Бабошево підтримуються побратимські відносини, що мають свій позитивний результат. Впевнений, що разом ми зможемо зробити ще не одну хорошу справу», - сказав на святковому заході Ігор Прокопів. Також він привітав поляків з Днем незалежності їхньої держави.
Приємною несподіванкою для вихованців закладу стали подарунки від гостей з-за кордону. Вони привезли чимало наукової та художньої літератури польською мовою, аби могли постійно вдосконалювати свої знання.