1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі понад півтори тисячі ветеранів отримали грошову допомогу до Дня Перемоги

У Ковелі понад півтори тисячі ветеранів отримали грошову допомогу до Дня Перемоги

Як повідомила Софія Сагаль, начальник управління соціального захисту населення, у Ковелі проведено роботу для забезпечення виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також жертвам нацистських переслідувань. Про це пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 19 лютого 2020 року № 112 «Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

Грошова допомога порівняно з минулим роком збільшена і становить від 570 до 4120 грн. Загалом виплату отримали 1511 ветеранів на загальну суму 2 мільйони 196 тисяч гривень, з них ветерани АТО/ООС — 814 тисяч гривень.




#СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також