Актори Ковельського аматорського експериментального театру-студії «10 ряд 10 місце» стали учасниками незвичного міжнародного проєкту - ALAMBARI #TogetherAtTheSameTime . Про це розповіла художня керівниця колективу Альона Малюга-Мельникова. Минулого тижня вона як координатор брала участь сама, а цієї неділі до флешмобу приєдналися усім творчим колективом.

Учасниками проєкту, який транслюється онлайн, є 10 команд (110 учасників) з 14 країн світу (39 міст). Ідея флешмобу полягає у тому, що кожної неділі о 15:30 (UTC+3) усі учасники одночасно дивляться на небо під музику ДахиБрахи, виконуючи одні й ті ж дії в різних містах по всій планеті.

- Географічно в іншій точці людина, так само як і я, дивиться на небо ... і ми разом робимо одну справу ... це концептуальне переживання ... разом і водночас ... ритуальність твого життя, з одного боку ... і з іншого боку, наскільки ми різні і наскільки ми схожі ... об'єднує нас небо... музика... люди... Неймовірні відчуття та емоції, адже ти усвідомлюєш тут і зараз, що цієї самої миті хтось за тисячі кілометрів від тебе так само дивиться у небо, так само кип'ятить воду та заварює собі чай - під ту ж музику - є одним цілим з тобою, а ви разом - з усім світом..., - ділиться враженнями Альона Малюга-Мельникова.

Наступні зустрічі онлайн відбудуться 10 та 17 травня.

Флешмоб в цифрах: 14 країн, 39 міст, 10 команд, 110 учасників.

Географія проекту:
Україна: Київ, Маріуполь, Львів, Дніпро, Харків, Кам'янець-Подільський, Гатне, с. Борова, Ковель, Новомосковськ
Німеччина: Берлін, Мюнстер, Лейпціг, Дрезден, Ліппштадт, Франкфурт, Аугсбург, Ганновер, Лестен, Мюнхен
Чехія: Прага
Франція: Сеннсе-ле-Гран, Жуаньї, Сен-Іпполіт-дю-Фор, Сен-Дені, Сен-Брієк
Швейцарія: Лозанна, Женева
Гондурас: Тегусігальпа
Кот'дІвуар: Абіджан
Туреччина: Анталія, Стамбул
Словенія: Лендава
Фінляндія: Хельсінки
Австрія: Відень
Сполучені Штати Америки: Редвуд Сіті, Пенсвільванія
Танзанія: Ірінда
Словакія: Нове-Место-над-Вагом



#Театр