1. Головна
  2. Новини
  3. Уночі 8 травня на вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі легковик на швидкості врізався у будинок

Уночі 8 травня на вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі легковик на швидкості врізався у будинок

Учора після опівночі по вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі автомобіль «Volkswagen Тouran» на швидкості врізався у будинок. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебував 20-річний житель Ковельського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням протаранив паркан та врізався у стіну житлового будинку.

Внаслідок автопригоди водій та дві пасажирки автомобіля отримали тілесні ушкодження, одну із них госпіталізували. Мешканці будинку у результаті ДТП не постраждали.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини пригоди.

Про інцидент, який не на жарт налякав мешканців будинку, у соцмережі розповіла Юлія Міркос.

- Не знаю скільки часу ще будемо відходити від цього жахіття. Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію що робиться. Там спали батьки. Кричу чи живі, бо нічого не видно. Живі, Слава Богу, живі! Машина Wolkswagen Touran влетів на великій швидкості, зніс паркан сусідів і в'їхав в кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спало троє маленьких діток. В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат одна в тяжкому стані, решта ніби нормально, - зауважує дописувачка у Фейсбук.



#ДТП #НаціональнаПоліція

Коментарі

  • Вадим
    Яке, слідство?!!! Смаркаї які розвалили будинок не відповідають на тел. дзвінки, новітня поліція омиває руки (розбирайтеся самі, головне жертв не має) Менти як були взяточниками і пі....ми, так і ними залишилися. Ганьба!!!
    Відповісти

Читайте також