1. Головна
  2. Новини
  3. Повідомили, де найбільше хворих на коронавірус у Ковелі

Повідомили, де найбільше хворих на коронавірус у Ковелі

У Ковелі за останню добу зареєстрували 3 нові випадки коронавірусу. Загалом у місті виявили 146 хворих, у Ковельському районі – 7. Про це йшлося у понеділок, 25 травня, під час брифінгу в ОДА, - пише ВолиньРоst.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак повідомила, що залишаються два спалахи хвороби: на швейній фабриці та у Ковельському МТМО.

Так, на фабриці у Ковелі зареєстрували 13 випадків інфекції, у МТМО теж 13 випадків (8 працівників відділення анестезіології, 2 – хірургічного відділення, 3 – столового).

Обстежили приблизно 40 контактних осіб захворілих, позитивний результат виявили у 13-ти людей. «Ми можемо говорити, що область йде на зменшення випадків коронавірусу», - додала посадовиця.


#Коронавірус #Карантин

Коментарі

  • Ковельчанка
    Коронавірусу: на фабриці у Ковелі - 13, у МТМО - 13 і ще є 13 контактних осіб. А статистика показує 140. Де ж решта???? Поясніть!!!! Ви не знаєте, наприклад, що на Новій пошті (відділення 1) був хворий працівник і купа контактних людей є? І контактним, чомусь, не роблять тест, а відправляють на самоізоляцію (в будинки, де живе і користується вигодами уся сім'я: і старі, і малі). Усі знають, що в Ковелі ДУЖЕ БАГАТО ХВОРИХ, і знову - 3 людини за добу, а влада "йде на зменшення"? Хтось "працює" над статистикою: ставлять діагноз пневмонія, другий тест чомусь не підтверджує встановлений першим тестом діагноз, за один день 10 чоловік щодня починає хворіти пневмонією... У Ковелі влада мовчить (навіть на сайті - жодної конкретної інформації), а люди один одному все переказують - усі знайомі!
    Відповісти
    • Невідомий
      Я вас підтримую.Дійсно нічого влада не робить.Не мер міста ні районні чиновники ніяких мір не приймають.Сидять як миші в своїх кріслах і тільки збирають статистику.А підніміть свої зади і приймайте якісь міри.Чому в нас в Ковелі і Ковельському районі найгірше становище, а тому що нічого не роблять.
      Відповісти
  • Veraces
    Якби сказали правду про кількість хворих, то це багатьох би у Ковелі просто шокувало...
    Відповісти
  • Мешканець
    Так, я погоджуюсь з попереднім дописувачем- якби була конкретна інформація про стан зараження в Ковелі, мешканці були б більш обережнішими відносно епідемії, тобто чим
    Відповісти
  • Володимир
    Дійсно в нас в Ковелі і Ковельському районі найгірше становище по всій Волинській області.То чомуж наші ченуші не приймають ніякі міри.
    Відповісти

Читайте також

Послаблення карантину у Ковелі не буде

Послаблення карантину у Ковелі не буде
Таке рішення прийняла комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через перевищений показник захворюваності у місті.