1. Головна
  2. Новини
  3. Визначено переможців онлайн-конкурсу фоторобіт «Ковель очима дітей»

Визначено переможців онлайн-конкурсу фоторобіт «Ковель очима дітей»

Ковельська міська станція юних техніків цьогоріч вперше ініціювала та провела онлайн-конкурс фоторобіт «Ковель очима дітей», участь у якому взяли учні закладів загальної середньої освіти міста Ковеля.

Міський заочний конкурс проводився з метою підвищення ролі фотоаматорства та популяризації творчості учнівської молоді Ковеля.

Чудові пейзажі, мальовничі куточки нашого міста презентували тридцять юних фотохудожників. Вихованцями закладів позашкільної освіти та учнями закладів загальної середньої освіти представлено понад 250 фоторобіт. Журі відібрало 50 кращих фотографій, які продовжили участь в онлайн-голосуванні на сторінці СЮТ у Фейсбук.

За результатами конкурсу переможцями визнані:

І місце – Дмітрієва Анна
ІІ місце – Наумчик Наталя
ІІІ місце – Дудік Анна

За високий рівень майстерності та власну творчу ініціативу лауреатами конкурсу стали Якимова Лія та Дунай Марія. За активну участь та високий рівень поданих робіт журі відзначило конкурсантів:
Савенюк Анну, Бондара Богдана, Літвінчук Катерину, Кордобу Валерію та Дунай Григорія.

- Учнівська молодь нашого міста - обдарована, ініціативна, творча. У цьому ми вкотре переконалися завдяки фотоконкурсу «Ковель очима дітей». Дякуємо всім, хто долучився до голосування. Ми ж радіємо, що у нашому місті навчається така талановита молодь. Бажаємо їй подальших творчих перемог і вдалих фотокадрів!, - зауважують організатори.

Переможців чекають призи. Отримати їх можна 3 червня 2020 р. з 10.00 до 12.00 в Ковельській міській станції юних техніків.



#Конкурс #Освіта

Коментарі

Читайте також

26-27 травня триватиме онлайн-голосування у конкурсі фоторобіт «Ковель очима дітей» ФОТО

26-27 травня триватиме онлайн-голосування у конкурсі фоторобіт «Ковель очима дітей» ФОТО
На конкурс надійшло понад 250 робіт. Журі відібрало 50. Для голосування ставте «лайки» під фото, які вам сподобалися, на сторінці Ковельської станції юних техніків у Фейсбук.