1. Головна
  2. Новини
  3. За добу шахраї ошукали волинян на 150 тисяч гривень. Серед них і ковельчани

За добу шахраї ошукали волинян на 150 тисяч гривень. Серед них і ковельчани

Упродовж доби пройдисвіти ошукали жителів Волинської області на майже 150 тисяч гривень. Випадки шахрайств зареєстрували, зокрема, у Луцьку, Нововолинську, Ковелі та смт Турійську. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Так, у Нововолинську аферисти зателефонували пенсіонерці та повідомили, що її онук потрапив у ДТП і йому терміново необхідні кошти на лікування, пенсіонерка, не уточнюючи інформацію у рідних, перерахувала 60 тисяч гривень на платіжну картку зловмисників.

Житель Луцька придбав морський контейнер за 30 тисяч гривень на сайті інтернет-магазину. Кошти чоловік перераховував через термінал, товар – не отримав. У такий спосіб сталися шахрайства у Ковелі та селищі Турійську, а лучанку, котра добровільно погодилася обміняти гроші на купюри нового зразка, зловмисники ошукали на майже 40 тис. грн.

За всіма фактами злочинів слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.


#Шахрайство #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Знову шахраї нажилися на довірливій ковельчанці

Знову шахраї нажилися на довірливій ковельчанці
У телефонному режимі спритник представився працівником служби безпеки одного з банків. 43-річна потерпіла самостійно перерахувала 28 тисяч гривень через термінал самообслуговування.