1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі правоохоронці виявили дві автівки із сумнівними документами

У Ковелі правоохоронці виявили дві автівки із сумнівними документами

На вихідних, під час реєстрації автомобіля BMW, на території територіального сервісного центру МВС України у Ковелі, експерт Волинського НДЕКЦ виявив ознаки підробки номеру кузова та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Автомобіль належить 27-річному ковельчанину.
Фото ілюстративне

Окрім цього, за порушення правил безпеки дорожнього руху, по вулиці Тимошенка у Ковелі, поліцейські зупинили легковик Ford Granada, під керуванням 70-річного місцевого жителя. Під час перевірки автомобіля встановлено, що номера агрегатів не співпадають з записами в реєстраційних документах.

Обидва автомобілі затримали та помістили на арештмайданчик. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 290 Кримінального кодексу України.

У Любомльському районі 23-річний житель Турійського району катався автомобілем Мерседес з підробленим свідоцтвом про його реєстрацію і номерними знаками іншого авто.

Легковик також вилучили. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів. Триває слідство.

Джерело -
Сектор комунікації поліції Волинської області


#НаціональнаПоліція #СервіснийЦентрМВС

Коментарі

Читайте також