Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати міської ради!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Ковельчани довірили нам представляти їх інтереси в органах самоврядної гілки влади. Ці повноваження передбачають велику відповідальність і щоденну копітку працю. Саме від нас з вами залежить доля рідного міста. Закликаю всіх до подальшої конструктивної роботи, порозуміння, діалогу. Ми не маємо права зрадити довіру та сподівання земляків!

У наступному році ми відзначатимемо 500-ліття надання Ковелю Магдебурзького права. Закладені ним традиції міського самоврядування продовжують розвиватися й сьогодні, - йдеться у привітанні на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Хочу подякувати усім міським головам, депутатам нинішнього і попередніх скликань, членам виконавчого комітету. Вам вдалося вирішити чимало питань життєдіяльності громади.

Вітаю з професійним святом й колектив виконавчого комітету Ковельської міської ради та ветеранів служби. Ваша наполеглива і самовіддана праця, професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція дозволяють досягати позитивних результатів.

Щиро бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров'я, наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, миру, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого славного Ковеля.


З повагою –
міський голова Олег Кіндер