1. Головна
  2. Новини
  3. Розпочався ремонт на ділянці автошляху Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква

Розпочався ремонт на ділянці автошляху Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква

Стартували роботи з поточного середнього ремонту на регіональному автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці, що слугує під’їздом до міста Володимира-Волинського. Повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Наразі там проходять роботи зі зняття шляхом фрезерування старого дорожнього покриття. Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Цьогоріч це вже третій об’єкт на автодорозі Р-15 у межах Волині, де проводяться ремонтні роботи. На 9-кілометровій ділянці від Нововолинська до межі зі Львівщиною ремонт вже добігає кінця і зовсім скоро вона буде введена в експлуатацію. На початку серпня дорожня техніка запрацювала на «шистівській об’їзній», тож там теж активно проводяться відновлювальні роботи.

Всього у нинішньому році буде введено в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

У період проведення ремонтних робіт на автошляху Р-15 (на об’їзді і під’їзді до м.Володимира-Волинського) проїзд транспорту буде частково обмежуватись і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.


#РемонтДороги #Благоустрій

Коментарі

Читайте також