1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися яскраві "чоловічки"

У Ковелі біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися яскраві "чоловічки"

Перед початком нового навчального року поблизу двох шкіл міста Ковеля біля пішохідних переходів з'явилися макети школярів у яскравому одязі, які попереджатимуть водіїв, що тут проїжджу частину переходять діти. Їх встановили біля ліцею №3 імені Лесі Українки та біля ЗЗСО №1.

Конструкції мають яскраві кольори і світловідбивні елементи, чим привертатимуть до себе увагу водіїв не лише вдень, а й в темну пору доби. Це має сприяти завчасному зменшенню швидкості автомобілів при під'їздах до пішохідних переходів.

Макети для підвищення безпеки учнів встановили з ініціативи та за кошти Сім'ї ресторанів «Classic» (підприємець Дідицький Р.). Це подарунок місту з нагоди 20-річчя діяльності мережі закладів у Ковелі.

Як повідомила секретар міської ради Віра Федосюк, така ідея сподобалась і місцевим депутатам. Тому обранці громади вирішили подбати про безпеку дітей і біля інших навчальних закладів міста Ковеля. За кошти депутатського фонду планують встановити ще декілька таких фігурок у місцях з найбільш інтенсивним рухом транспортних засобів.


#Классік #Безпека

Коментарі

Читайте також