1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські рятувальники здійснили мрію маленької дівчинки. ВІДЕО

Ковельські рятувальники здійснили мрію маленької дівчинки. ВІДЕО

Щасливі моменти здійснення заповітної дитячої мрії вдалося розділити рятувальникам разом з маленькою дівчинкою Фаїнкою з села Облапи на Ковельщині.

Фаїна Коваль – дитина, яка у свої неповні 10 років мужньо пройшла чимало випробувань, пов’язаних зі страшними хворобами та тривалими періодами реабілітації. Але попри захворювання з усіма супутніми до них обмеженнями дівчинка не втратила оптимізму, щирості й комунікабельності, а ще – уміння мріяти.

Про мрію Фаїнки стати справжнім пожежником співробітники ДСНС довідалися від організаторів проекту «Здійсни мрію», реалізованого 1+1 медіа і ТСН спільно з благодійним фондом «Ти не один» та ВБФ «Крона». Тож, зважаючи на обставини, продиктовані карантином, 9 вересня до села Облапи вирушили рятувальники Микола Савчук та Віталій Колінчук на пожежному автомобілі. З особливою місією – сповнити мрію Фаїни Коваль стати пожежницею.

Гостей, які розбурхали монотонний сільський ритм життя гулом пожежної сирени, мрійниця зустріла на подвір’ї власної оселі.

З неприхованим інтересом маленька дівчинка розглянула усі відсіки пожежного автомобіля, поцікавилася усім (без винятку) спорядженням рятувальників, з допомогою заступника начальника 19-ої Державної пожежної частини міста Ковеля Миколи Савчука (у якому Фаїна віднайшла щирого друга) опанувала процес гасіння умовного вогню, одягнувши заздалегідь бойовий одяг та каску. А ще – випробувала у дії вогнегасник і за допомогою гучномовця упевнено повідала, що її мрія таки здійснилася.



#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

Ковельські рятувальники попереджають грибників про небезпеку укусів змій

Ковельські рятувальники попереджають грибників про небезпеку укусів змій
У Ковельському районі у розпалі грибний сезон. Серед отруйних змій в нашій місцевості трапляється гадюка звичайна. Любителів «тихого полювання» просять дотримуватись правил безпечного поводження у лісі.