1. Головна
  2. Новини
  3. Ковель та Ковельський район залишаються у «зеленій» зоні

Ковель та Ковельський район залишаються у «зеленій» зоні

На Волині від 21 вересня розпочинає діяти нове епідемічне зонування. Про це повідомляє Управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської ОДА.

У місті Нововолинськ та у Ківерцівському і Маневицькому районах – помаранчевий рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Нове зонування затвердили 18 вересня на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На підставі оцінки епідемічних показників на території Волинської області червоних зон немає.

Місто Луцьк та Володимир-Волинський залишаються у жовтій зоні. Також до жовтого рівня віднесено Володимир-Волинський, Горохівський, Іваничівський, Луцький, Любешівський, Любомльський, Рожищенський, Старовижівський, Турійський та Шацький райони.

Нагадаємо, що на територіях з «помаранчевим», «жовтим» та «зеленим» рівнями забороняється робота шкіл у разі, коли на самоізоляцію через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 відправлено більше ніж 50 відсотків класів.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки встановлюватиметься за спільним рішенням Державної та регіональної комісій з питань ТЕБ та НС у разі завантаженості більше 75% ліжок у закладах охорони здоров’я регіону протягом 5 днів підряд, або перевищення середнього по країні рівня захворюваності на COVID-19 (випадків на 100 тис. населення за 14 днів) більше ніж у 5 разів.


#Карантин

Коментарі

Читайте також