1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі нетверезий молодик вдарив патрульного

У Ковелі нетверезий молодик вдарив патрульного

У Ковелі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Мова йде про погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Про це інформує пресслужба Національної поліції Волині.

21 вересня у Ковелі нетверезий молодик безпідставно почав чіпляти до наряду патрульної поліції. У ході поверхневого огляду правопорушника, останній вдарив патрульного у лице. Зловмисником виявився 31-річний ковельчанин.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

#НаціональнаПоліція

Коментарі

  • Олена
    Шановні працівники ПОЛІЦІЇ надайте будь ласка коментар, при яких обставинах стався даний інцидент.
    Відповісти

Читайте також

У Ковелі поліція провела ряд санкціонованих обшуків в осіб, ймовірно причетних до масових підпалів авто ВІДЕО

У Ковелі поліція провела ряд санкціонованих обшуків в осіб, ймовірно причетних до масових підпалів авто ВІДЕО
Виявлено та вилучено зброю, маски з прорізами для очей, радіостанції, засоби злому, мобільні термінали, сім-картки, номерні знаки, документи та інші речі, які могли використовуватись у протиправній діяльності.