1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельводоканал інформує про зміну нарахувань за послуги водовідведення

Ковельводоканал інформує про зміну нарахувань за послуги водовідведення

Ковельське УВКГ «Ковельводоканал» з 01.12.2017р. буде проводити нарахування за послуги водовідведення гарячої води по загальнобудинкових водолічильниках (ознайомитись з переліком будинків можна на сайті Ковельського УВКГ).

Нарахування буде здійснюватись відповідно до вимог п. 11 «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою КМУ від 21 липня 2005 р. № 630 із змінами та доповненнями.

У разі встановлення будинкових засобів обліку води у багатоквартирному будинку, де окремі (або всі) квартири обладнані квартирними засобами обліку, споживачі, які не зняли та не передали показання квартирного засобу обліку виконавцю та які не мають квартирних засобів обліку (у разі обладнання всіх квартир квартирними засобами обліку – споживачі, які не зняли та не передали показання квартирного засобу обліку виконавцю), оплачують послуги згідно з показаннями будинкових засобів обліку, не враховуючи витрати води виконавця, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які є власниками або орендарями приміщень у цьому будинку, та сумарних витрат води за показаннями усіх квартирних засобів обліку.

Різниця розподіляється між споживачами, які не мають квартирних засобів обліку, та споживачами, які не зняли та не передали показання квартирного засобу обліку води виконавцю, пропорційно кількості мешканців квартири в разі відсутності витоків із загальнобудинкової мережі, що підтверджується актом обстеження, який складається виконавцем у присутності не менш як двох мешканців будинку.

Шановні споживачі послуг!

З метою раціонального використання питної води та сплати лише за фактично спожиті послуги рекомендуємо Вам встановити засоби обліку води.

Для правильності проведення нарахувань за спожиті послуги Ви зобов'язані відповідно до укладених договорів та діючого законодавства вчасно подавати показники лічильників за телефонами: 5-36-96, 3-34-25
або на електронну адресу kovelvoda@ ukr.net або особисто в Абонентський відділ Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» за адресою: м. Ковель, вул.Івасюка,13.

Графік роботи:
з понеділка по п´ятницю з 08.00 год.- 17.00год.

Обідня перерва з 12.00 год.- 13.00 год.

#Ковельводоканал

Коментарі

Читайте також

У Ковелі буде знижено тарифи на воду

У Ковелі буде знижено тарифи на воду
З їх структури виключені витрати на періодичну повірку, обслуговування та ремонт засобів обліку. Рішення набирає чинності з 1 січня 2018 року.