У Ковелі продовжують ремонтувати дороги. Цієї осені заасфальтують і викладуть тротуари з бруківки на вулицях Вітовського та Павлова, які ведуть до пологового будинку. Про це інформують на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Також будівельні бригади працюють і на Відродження, де вже капітально полагоджено чималий відрізок дороги. Сьогодні тут облаштовують тротуар, встановлюють бордюри. На реконструкцію у місцевому бюджеті передбачені кошти у сумі 2,6 млн грн.

На цей об’єкт і два попередні місто отримало майже 10 мільйонів з обласної казни за рахунок державної субвенції.

Крім того, у Ковелі ще на значній території міських шляхів ведеться ямковий ремонт.

Розпочали у Ковелі реконструкцію прибудинкових територій на Сагайдачного, 6, Театральній, 28 та Мічуріна, 4. До кінця року планують здійснити водовідведення у цьому мікрорайоні.

Усі питання щодо ремонтних робіт тримає на контролі міський голова Олег Кіндер.

- Ковельчани можуть нам дорікнути, що основний обсяг робіт перенесено на осінь. На жаль, багато часу у нас відібрали тендерні процедури. На один з об’єктів ми були змушені тричі оголошувати конкурс, а це щонайменше три місяці. Загалом хотілося б більше зробити у цьому році для поліпшення якості доріг, але коронавірус втрутився у наше життя. Довелося значні фінансові ресурси спрямувати на охорону здоров’я. Але радує й те, що взяті на початку року перед ковельчанами зобов'язання, вдасться виконати, - прокоментував ситуацію міський голова.