У рамках реалізації програми “Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку” в дитсадку № 1 м. Ковеля провели тематичний день “Твори добро, бо ти людина”. Його підготувала вихователь старшої групи “Б” Людмила Кравчик. Про це інформують на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Під час ранкової зустрічі діти розмірковували про те, що таке добро, що з кожним може статись біда і потрібно бути небайдужим. Вихованці висловлювали свої думки щодо допомоги іншим у скрутну хвилину.

Вирішили зробити хорошу справу. Спільно взялись за виготовлення, випікання, розфарбовування та продаж пряників. Діти старанно та з відповідальністю поставились до роботи. Адже вони понад усе хотіли підтримати п'ятирічного Матвійка Хвищука.

Маленький ковельчанин має важку недугу і проходить лікування у Київському інституті раку. Понад рік цей хлопчик разом бореться за життя.

Отримані від продажу солодощів кошти були переказані на картку одного з батьків Матвійка. Хоча кошти і незначні – тисяча гривень, але вони від щирих і милосердних дитячих сердець.