1. Головна
  2. Новини
  3. Контрольний матч між ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Волинь» зіграли у Ковелі

Контрольний матч між ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Волинь» зіграли у Ковелі

Через перенесення матчів проти «Прикарпаття» та «Чорноморця», з якими «Волинь» повинна була зіграти у чемпіонаті України, «Хрестоносці» проводили контрольну гру під час тривалої паузи між офіційними поєдинками. Матч між ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Волинь» відбувся у Ковелі, - повідомляють на сайті ФК "Волинь".

У звітному матчі Василь Сачко дав зіграти багатьом гравцям основного складу, а також підключив до основної команди деяких футболістів «Волині-2»: зокрема, шанс проявити себе отримали Богдан Кобзар, Максим Сасовський, Олександр Мартинюк та Олександр Чернов

У самій грі ковельські суперники «Волині» зуміли нав’язати боротьбу нашій команді в першому таймі та пропустили лише одного разу – після подачі з кутового та удару Владислава Приймака автоголом відзначився гравець «Ковеля-Волині». Разом з тим, «Хрестоносці» не використали декілька хороших нагод розвинути перевагу – хороші моменти були у Богдана Оринчака та Амбросія Чачуа, а Віктор Хомченко своїм ударом влучив у бокову стійку. Наприкінці тайму арбітри навіть роздали по червоній картці футболістам обох команд – у нас гру завершив Приймак, а у господарів поля – екс-футболіст нашого клубу Олег Марчук. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Волині» у рахунку – 0:1.

У другому таймі волиняни нарешті потішили тренерський штаб реалізацією гольових моментів. Спочатку Ігор Сікорський чітко реалізував вихід сам на сам з воротарем «Ковеля-Волині» після тонкого пасу Хомченка – 0:2. Невдовзі результативно завершив свій ривок у штрафний майданчик суперників Кобзар, який потужно з правої вистрілив під поперечину воріт ковельчан – 0:3. Волиняни мали ще не одну нагоду для того, аби збільшувати рахунок, однак ще двічі святкували лише після стандартних положень. Спочатку Віталій Приндета замкнув хорошу навісну подачу від Джуліана Рюльє Кейта, а незадовго до фінального свистка у боротьбі за м’яч біля власних воріт захисник господарів поля забив курйозний автогол. У підсумку – перемога волинян з рахунком 0:5.

Уже у понеділок, 30 листопада, підопічні Василя Сачка зіграють гостьовий поєдинок проти «Кременя». Який, до слова, може бути останнім для нашої команди цього року, якщо «Хрестоносці» в грудні не проведуть якийсь із перенесених поєдинків чемпіонату України.



#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також