Напередодні нового року підбито підсумки традиційного міськрайонного конкурсу дитячого малюнка «Зимовий калейдоскоп». Цьогоріч він 23-й. Понад триста учасників від чотирьох до п’ятнадцяти років показали свої творчі роботи, над якими працювали впродовж останнього місяця. Дехто з юних художників обрав для конкурсу кілька сюжетів на новорічну, різдвяну чи зимову тематику. Тому представив не один, а декілька малюнків. Усього їх в експозиції понад 480. Крім того, є й вироби декоративно-прикладного мистецтва, зроблені власноруч конкурсантами.


Директор художньої школи імені Андроника Лазарчука, голова журі Олена Цьомик розповіла про ідею започаткування конкурсу, його мету та досягнення.

Привітали присутніх на урочистому відкритті виставки заступник міського голови Ігор Прокопів та депутат міської ради Ігор Пініс. Окрім побажань, вони запевнили, що подбають про хороші умови для творчості, допомагатимуть зміцнити матеріально-технічну базу художньої школи.


Свято дитячої творчості щороку збирає багато дітей. Чимала когорта юних талантів отримала відзнаки в різних номінаціях та вікових категоріях. А про подарунки подбали меценати. Організатори конкурсу, у свою чергу, також не залишити їх без уваги – відзначили подяками.


Гран-прі цьогорічного конкурсу дісталось 12-річній Катерині Дацюк.

Малюнки та вироби вражають своєю майстерністю, жанровою різноманітністю, тематикою, барвами. Уваги заслуговує кожна робота. Тому на свята їх варто побачити.


Виставку робіт можна оглянути завтра, 31 грудня 2017 року, з 13.00 до 15.00 у виставковому залі на першому поверсі культурно-просвітницького центру. А у новому, 2018 році, вас чекатимуть щодня, починаючи з вівторка, 2 січня, з 13.00 до 19.00.

#ЗимовийКалейдоскоп #Виставка #НовийРік