1. Головна
  2. Новини
  3. 1 червня на міському пляжі у Ковелі офіційно відкрито купальний сезон

1 червня на міському пляжі у Ковелі офіційно відкрито купальний сезон

1 червня на міському пляжі у Ковелі офіційно відкрито купальний сезон. Про це йдеться у розпорядженні міського голови №122-р від 16.04.2021 р. "Про безпеку відпочиваючих на водних об’єктах Ковельської територіальної громади в період літнього купального сезону 2021 року".

Документом встановлено єдине місце організованого літнього відпочинку населення на водних об’єктах Ковельської територіальної громади - міський пляж на річці Турія між автомобільними мостами по вулиці Незалежності та по вулиці Сагайдачного (75 м. від мосту по вулиці Незалежності та 150 м. від мосту по вулиці Сагайдачного). Саме тут працює рятувальний пост.

Ще до початку літа матроси-рятувальники пройшли відповідне навчання в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Крім того, було проведено водолазне обстеження дна акваторії пляжу водолазами-професіоналами.

#Рятувальники #ЮрійДідковський #Турія

Коментарі

Читайте також

У Ковелі відбулися тренувальні заняття рятувальників у теплодимокамерах

У Ковелі відбулися тренувальні заняття рятувальників у теплодимокамерах
Співробітники підрозділів під керівництвом оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Волинській області відпрацювали алгоритм роботи в засобах індивідуального захисту органів дихання.