1. Головна
  2. Новини
  3. Грабіж, крадіжки, наркотики, п'яні водії: результати профілактичного відпрацювання Ковеля на вихідних

Грабіж, крадіжки, наркотики, п'яні водії: результати профілактичного відпрацювання Ковеля на вихідних

На вихідних, в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів щодо протидії вуличній злочинності та безпеки дорожнього руху, здійснено відпрацювання міста Ковеля. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

У превентивних заходах були задіяні співробітники поліції, спецпідрозділу «ТОР», РПОП та військовослужбовці Національної гвардії.

Так, за цей період виявлено один грабіж, 3 крадіжки, 3 факти зберігання наркотичних речовин місцевими мешканцями, нанесення легких тілесних ушкоджень, незаконну порубку лісу, 2 факти правопорушень, передбачені статтею 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Під час перевірок автотранспорту, співробітники поліції виявили 15 водіїв, які керували авто у стані алкогольного сп’яніння. Відносно них складено протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодекса України про адміністративні порушення.

Також виявлено порушення карантинних обмежень у одному із закладів харчування міста та на посадову особу складено протокол за ч.1 статті 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). Загалом за час відпрацювання складено 515 адміністративних протоколів по лінії громадської безпеки та безпеки дорожнього руху.



#НаціональнаПоліція #Крадіжка #Безпека

Коментарі

Читайте також