Театр «Гармидер» (м. Луцьк), спільно з Українським Культурним Фондом, запрошують активних громадян із міст, містечок і сіл Волинської області долучитися до творення документальної вистави, присвяченої творцям української незалежності.

Долучитися до знакового проекту «Резиденція документального театру «НЕпровінційні творці НЕзалежності» і отримати колосальний досвід та незабутні враження можна у кілька способів.

ПЕРШИЙ СПОСІБ ДОЛУЧЕННЯ ДО ПРОЕКТУ


Як оповідач (співсценарист) взяти участь у конкурсі історій про людей вашого краю, які в той чи інший спосіб своєю працею, вчинками, здобутками чи перемогами долучилися до здобуття, творення і утвердження незалежності нашої країни.

Ми переконані, що у кожному містечку чи селі є людина, про яку варто розказати світові й віримо, що є люди, які готові розповісти про цю постать.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?


Знайдіть серед своїх друзів, друзів друзів — історії реальних людей з Волині. Особливо цікаво, якщо ці люди були чи є з віддалених волинських сіл і їхні імена ще «не розкручені»;

Коротко (не більше 10 речень) напишіть про цю людину: чому ви можете назвати її непровінційним творцем Незалежності? В чому, на вашу думку, її цінність, її внесок, її участь?

Коротку версію майбутньої історії для сценарію залиште за посиланням у заявці.

Перед заповненням прочитайте уважно ПОЛОЖЕННЯ сценарної майстерні. Історії можете надсилати по 7 липня 2021 року включно.

Детально про СЦЕНАРНУ МАЙСТЕРНЮ в рамках резиденції документального театру «НЕпровінційні творці НЕзалежності» читайте на сайті театру.

ДРУГИЙ СПОСІБ ДОЛУЧЕННЯ ДО ПРОЕКТУ


Взяти участь у ТЕАТРАЛЬНІЙ ЛАБОРАТОРІЇ, як актор (якщо маєте практичний досвід, наявність відповідної освіти не обов’язкова) або передати інформацію знайомим акторам із міст і сіл Волинської області. На цій лабораторії буде створено документальну виставу, презентовано глядачеві, створено відеоверсію цієї вистави з англійськими субтитрами, прем'єра якої відбудеться 24 серпня до дня Незалежності.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?


Все дуже просто! Прочитати ПОЛОЖЕННЯ театральної лабораторії, заповнити заявку і чекати, що саме вам пощастить бути відібраними в «щасливу десятку», приїхати на 10 днів до Луцька, щоб отримати колосальні знання, досвід творення документальної вистави і стати співтворцем грандіозного проекту.

ТРЕТІЙ СПОСІБ ДОЛУЧЕННЯ ДО ПРОЕКТУ


Розповісти про наш проект тим, хто зможе долучитися до нього, а також долучитися до промоції своїх земляків, розповівши про них у мережі Фейсбук під хештегом НЕпровінційніТворціНЕзалежності.

Якщо цього разу обставини не дозволять вам долучитися до проекту, ми будемо раді майбутній нашій співпраці!

Стежте за нашими театральними та соціокультурними проектами на сторінках Facebook та Instagram і запрошуйте долучатися до ваших проектів!

Завжди відкриті до співпраці та співтворчості,
команда театру «Гармидер» (м. Луцьк)

Ми впевнені, що разом створимо щось важливе і прекрасне.
За підтримки Українського Культурного Фонду https://ucf.in.ua/

#ЗаПідтримкиУКФ

КОНТАКТНІ ОСОБИ:
Керівниця проекту: Руслана Порицька +38-099-740-02-76
Комунікаційна менеджерка: Галина Гарбарук +38-066-623-79-39