1. Головна
  2. Новини
  3. Собаку, яку збив скутерист на Ковельщині, конфіскували в дохід держави

Собаку, яку збив скутерист на Ковельщині, конфіскували в дохід держави

У селі Дарівка Ковельського району на вулиці Центральній 30-річний місцевий житель на скутері наїхав на собаку породи кане-корсо, яка була без повідка і стояла на проїзній частині дороги. Про це пише КовельМedia.

Внаслідок збиття чотирилапого та падіння він отримав перелом руки.

На місце дорожньо-транспортної пригоди прибули працівники поліції, які склали протокол відносно власника собаки за вчинення адміністративного правопорушення, що стосується правил тримання собак і котів.

В судовому засіданні мешканець села свою провину не визнав. За його словами, собака постійно знаходилась поруч, була в наморднику, але без повідка, біля власного будинку та дороги.

Ковельський міськрайонний суд застосував до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 51 гривні з конфіскацією в дохід держави собаки.

Суд також розглянув справу відносно самого скутериста. За матеріалами поліції, після наїзду на собаку та падіння він залишив місце ДТП, до якої був причетний.

У суді свою винуватість водій не визнав. Пояснив, що під час дорожньо-транспортної пригоди отримав тілесні ушкодження. Оскільки від отриманого удару біль посилювався, змушений був залишити місце ДТП та звернутися за допомогою до лікарів. Знайомі відвезли його до лікарні.

Це провадження суд закрив за відсутністю складу адміністративного правопорушення.

#ДТП

Коментарі

Читайте також