Налагодити зворотній зв'язок з органами влади та громадськими організаціями, обговорити проведення спільних заходів та поділитися своїм баченням культурного розвитку міста запросили учасників молодіжних громадських організацій, активістів, громадських діячів. Ініціатори та модератори заходу - представники управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради. Про це пишуть на офіційному сайті.

Основна мета зібрання - залучити ініціативну молодь до організації та участі в усіх подіях, які популяризуватимуть наше місто не лише серед ковельчан, а й туристів і гостей.

Молодь – рушійна сила суспільства, тому важливо дослухатися до її ідей та побажань. Тож під час зустрічі присутні обговорили засоби і способи поширення інформації про заплановані культурно-мистецькі заходи міста, генерували ідеї проведення розважальних та навчальних подій, обмінялися досвідом організації івентів із залученням завзятої молоді, думали про те, як активізувати прогресивних юнок та юнаків Ковеля.

Серед висунутих пропозицій ухвалили укласти календар культурно-мистецьких подій, а через соціальні мережі поширювати інформацію про заплановані заходи, організувати захід з неформальної освіти для тих, хто зацікавлений і готовий навчатися (заразом обговорили тематику такої зустрічі), провести серед молоді опитування та запис показників здоров’я.

Захід такого формату – можливість для молодих активістів міста не тільки познайомитися між собою, а й налагодити зв'язок з профільним управлінням міської ради, працівники якого відкриті до будь-яких ідей та зауважень і готові посприяти проведенню подій, аби знайшлися зацікавлені люди.

«Молодь не має боятися говорити», - сказав Роман Лис – заступник начальника управління культури, молоді та спорту виконавчого відділу Ковельської міської ради.