До 30-річчя Незалежності України ГО «Реабілітаційний центр» підготувала святкову концертну програму за участі своїх вихованців та волонтерів. Інформує офіційний сайт Ковельскої міської ради.

На це дійство зібралося чимало друзів організації, серед них – міський голова Ігор Чайка, секретар міської ради Оксана Багнова, заступник міського голови Наталія Маленицька.

Усі, хто був присутній в залі, зрозуміли, як серйозно готувались артисти. Педагог, волонтер Людмила Лимар ретельно продумувала кожен номер, підбирала репертуар. Вона навчила вихованців любити спів, зуміла викликати інтерес до музики.

Тож глядачі щиро аплодували в цей вечір Олександру Славікову, Валерії Жмуйді, Надії Федосюк, Анастасії Валєрко, Марії Дятел, Богдану Головію, Вікторії Йоц – Холодько, Ростиславу Джусу, Анні Федосюк, Олександру Максимчуку.

Вихованці «Реабілітаційного центру» представили різноманітні концертні номери, ділилися усмішками і талантом.

Для усіх Центр - це їх другий дім, куди вони поспішають з радістю, відчувають себе комфортно й затишно. І якщо раніше сюди приходили тільки діти, то сьогодні організація – це гавань позитивних емоцій і для їх батьків, волонтерів.

Керівником організації є надзвичайна жінка, з великим серцем і сильним характером - Наталія Славікова, яка й ініціювала створення організації. Вона добре знає, що таке виховання дитини з особливими потребами. Коли її сину Сашку діагностували ДЦП, вона вирішила, що впорається сама й допоможе іншим.


Зі словами привітань та підтримки до присутніх звернулися міський голова Ігор Чайка та його заступник Наталія Маленицька. Вони подякували за неймовірну енергетику, душевність і доброту, яку випромінювали талановиті діти з особливими потребами.