У жовтні театр "10 ряд 10 місце" мав змогу взяти участь у VII Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі "Комора", який проводиться серед аматорських колективів у прекрасному Кам'янці-Подільському. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Ковельські митці представили філософсько-політичну драму - новелістичну трилогію "Поки прядеться нитка..." за мотивами новел Віктора Гребенюка. Для більшої частини учасників - це була прем'єра.

«Два роки колектив не мав змоги виїжджати через карантинні обмеження.Тож, "Комора" стала просто ковтком живої води, подарувавши нам чотири незабутні дні - з такими оригінальними та неповторними виставами, цікавенними, потужними майстер-класами та лабораторіями, розкішною екскурсією нічним містом та його історичними пам'ятками, просто прекрасним творчим спілкуванням та обміном досвідом... На довершення - ми отримали розкішну сонячну погоду - справжнє «бабине літо» від золотої осені», - ділиться враженнями керівник колективу Альона Малюга-Мельникова.


"Комора" принесла у творчу скарбничку театру три нагороди. Одну колективну, перемогу у номінації «За краще вирішення соціальної проблематики». Дві – індивідуальних: «Кращий актор другого плану» - Юрій Коновалов та «Краща актриса другого плану" - Альона Малюга-Мельникова.


У виставі були задіяні: Олена Долінко, Ольга Пірожик, Лідія Акулова, Тома Трейгут, Олександр Новицький, Ігор Олексюк, Ігор Корнелюк, Анастасія Зарипова, Дарина Сидорук, Юрій Коновалов.

«Ціную, пишаюсь, вітаю - ви зробили все можливе і неможливе, аби достойно представити театр поряд з професіоналами», - пише про своїх акторів Альона Малюга-Мельникова.

Колектив народного аматорського експериментального театру-студії "10 ряд 10 місце" висловлює щиру вдячність начальнику управління культури, молоді та спорту - Андрію Мигулі за сприяння та допомогу в організації поїздки на фестиваль.