З метою покращення умов для забезпечення дітей з інвалідністю реабілітаційними послугами в Державній реабілітаційній установі «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», яка розташована в селі Лютіж, Київської області відкрилося дитяче реабілітаційне відділення. Доповідає офіційний сайт Ковельської міської ради.

Працівники установи проводять комплексну реабілітацію для дітей віком від 3-х років з ураженням центральної нервової системи та порушенням функції опорно-рухового апарату.

Для забезпечення послугами один з батьків чи законний представник повинен подати до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації (фактичним місцем проживання дитини) заяву про направлення до реабілітаційної установи за формою, затвердженою Мінсоцполітики.

Разом із заявою додаються копії документів (з пред’явленням оригіналів), а саме:

- свідоцтва про народження дитини або паспорта громадянина України, що посвідчує її особу;

- індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;

- виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого за формою №027/0, затвердженою МОЗ;

- ідентифікаційний номер дитини (за наявності паспорта).

За більш детальною інформацією потрібно звертатися за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 148, кабінет № 7, або за телефоном 5-26-11.

Додаткову консультацію також можна отримати, зателефонувавши безпосередньо до реабілітаційної установи за номерами:
(04596) 4-00-10, 4-00-11, (068) 354-01-35, (095) 915-10-61

Софія Сагаль, начальник управління соціального захисту населення