Піца - одне з найулюбленіших частувань для дітей та дорослих. Але смакувати цією стравою - це одна справа, а навчитися її готувати - це вже справжня смачна пригода. Про це повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Напередодні Різдва у закладі сім’ї ресторанів «Класік» влаштували майстер-клас для дітей воїнів, які загинули, захищаючи Україну, та для їхніх мам.

З такою ініціативою до них звернулась заступник міського голови Наталія Маленицька. І підприємець, член виконкому Роман Дідицький зі своїм колективом допомогли її реалізувати.

Діти зі своїми мамами під керівництвом шеф-кухаря готували страву. Пані Анна ділилась секретами, давала поради, а згодом дозволила імпровізувати. Це була традиційна піца, але з додаванням творчості, фантазії, а також інгредієнтів за смаком і бажанням. Кожен оформляв її на свій розсуд. Весь процес виготовлення перетвориться у тепле родинне свято.

Після випікання всі разом дегустували смачні вироби та ділились враженнями.

«Діти в захваті, з нетерпінням чекали на цей день. Дуже гарний задум і для дітей, і для нас, дорослих, - отримати майстер-клас від самого шеф-кухаря», -каже мама Інна Вишневська.