1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Консультації у сімейних радників. Куди звертатись?

Консультації у сімейних радників. Куди звертатись?

Традиційно кожну середу у Луцькому місцевому центрі з надання БВПД сімейні радники проводять консультування громадян. Сьогодні прийом жителів області здійснював сімейний радник Волині Віктор Вальчук спільно із заступником начальника Першого відділу ДВС м.Луцьк Лілією Радчук. До роботи юристів вже вкотре долучився також і начальник юстиції Волині Валентин Кухарик.

Зазначимо, що на прийом звернулося троє громадян, яких цікавили питання виплати аліментів та протидії домашньому насильству. Усім були надані кваліфіковані юридичні консультації, зокрема, було доведено до відома основні положення Закону України “Про виконавче провадження”, статті 195-197 Сімейного Кодексу та наголошено на заходах захисту згідно статті 173-2 КупАП.

Наступного разу знову вестиме прийом сімейний радник Волині Віктор Вальчук.


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Юстицією Волині за I півріччя 2019 року проведено 909 правоосвітніх заходів, якими охоплено понад 31 тис осіб

Юстицією Волині за I  півріччя 2019 року проведено  909 правоосвітніх заходів, якими охоплено понад 31 тис осіб
Працівники юстиції консультували громадян на вулицях, у навчальних закладах, в держустановах, на ярмарках та фестивалях за такими напрямками як протидія булінгу, домашньому насильству, виплата аліментів, виїзд дитини за кордон.

Куди звертатись за допомогою, якщо постраждали або стали свідком домашнього насильства?

Куди звертатись за допомогою, якщо постраждали або стали свідком домашнього насильства?
Про загальні та спеціалізовані служби підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства розповідають фахівці Головного управління юстиції Волині.