1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі три пари молодят долучилися до акції «Давай зробимо цю осінь особливою…»

У Ковелі три пари молодят долучилися до акції «Давай зробимо цю осінь особливою…»

У давнину осінь вважалася порою не тільки збору врожаю, але й весільної жниви. Наречені поспішали скріпити свій союз саме в цей час року. В наш час частину давніх звичаїв вже забута, але осінь залишається тим часом року, коли пари воліють укладати шлюби. Вдвічі приємно, коли до усіх цих привілеїв додається ще й красива та магічна комбінація чисел 19.09.2019. Нагадаємо, що на Волині всім закоханим пропонують взяти участь у марафоні осіннього кохання «Давай зробимо цю осінь особливою» та одружитися в "особливий" день.

Саме 19.09.2019 у Ковельському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області до марафону осіннього кохання від Міністерства юстиції України «Давай зробимо цю осінь особливою…» долучилось три закохані пари: Юрій та Аліна, Богдан та Анастасія, Олег та Віра.

- Чарівні наречені, вітаємо Вас із днем одруження! Щасливих вам світанків і романтичних вечорів, радісних днів і пристрасних ночей, вірної любові й добрих благ, вічного розуміння і міцного здоров’я. Хай Ваші мрії здійснюються, - бажають працівники Юстиції Волині.



#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Відбулось засідання круглого столу з працівниками відділів ДРАЦС Волині з питань протидії торгівлі людьми

Відбулось засідання круглого столу з працівниками відділів ДРАЦС Волині з питань протидії торгівлі людьми
Перед присутніми виступив постійний партнер управління щодо реалізації правопросвітницького проєкту “Я МАЮ ПРАВО” в області, сімейний радник, керівник громадської організації “Велес+” Віктор Вальчук.