1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Проєкт «Своє горнятко» розширює спектр партнерів у Ковелі

Проєкт «Своє горнятко» розширює спектр партнерів у Ковелі

Еко-проєкт «Своє горнятко» набирає обертів у Ковелі, а ви ще досі не в темі? Без паніки, зараз розповімо.



Сенс цього проєкту у тому, щоб відмовитись від паперових стаканчиків та купувати каву у власні багаторазові чашки. Звучить просто, чи не так? Але цим простим жестом Ви вже зможете врятувати екологію як мінімум міста, а як максимум планети ! Адже мільйони паперових стаканчиків викидаються у смітники (а, можливо, і просто на тротуар) у світі ЩОХВИЛИНИ!

Багато хто подумає: "Ну і що мені з того? І так клопотів багато, то ще й термокружку за собою носи?!". Добре, а якщо ми скажемо, що цей проект підтримують популярні кав’ярні Ковеля та дарують знижки на каву у вашу багаторазову чашку?

Саме так! Відтепер мережа кав'ярень «Coffee Dali» підтримує еко-проєкт "Своє горнятко". Таке рішення було прийнято власниками мережі після зустрічі з волонтерами Молодіжний центр «Місто ідей», яка відбулась 22.10.2019р. Тож, шановні ковельчани і гості міста, очікуйте на приємні знижечки у #своє_горнятко у «Coffee Dali» уже скоро! До речі, тут також незабаром запустять власні брендовані термокружки і ви зможете насолоджуватись улюбленими напоями „Coffee dali” з красивих і зручних горняток.


Вперше на Волині проєкт #своє_горнятко започаткував волинський молодіжний активіст, керівник Молодіжного центру «Нові крила» у м. Нововолинськ, а ми уже продовжуємо цю чудову ініціативу.

Еко-тренд поширюється вже навіть у нашому маленькому містечку, а ви ще досі не в темі? Тоді давайте крокувати у еко-майбутнє разом!
#своє_горнятко #втренді #горнятко

З повагою, команда волонтерів Молодіжного центру «Місто ідей» та амбасадорів проєкту #своє_горнятко у Ковелі Марина Поліщук, Аня Тишковець, Ірина Кропивник.



#МістоІдей
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Молодь Ковеля запрошують цікаво та корисно провести останні вихідні літа

Молодь Ковеля запрошують цікаво та корисно провести останні вихідні літа
Молодіжний центр «Місто ідей» проводить дводенний тренінг, на якому ви дізнаєтесь, що таке PR-кампанії та як їх розробляти, як знайти партнерів для реалізації свого проекту, співпраця із ЗМІ та ін.