1. Головна
  2. Новини
  3. Помер колишній головний санітарний лікар Ковельщини Ростислав Хільчук

Помер колишній головний санітарний лікар Ковельщини Ростислав Хільчук

Помер колишній головний державний санітарний лікар Ковельщини Ростислав Володимирович Хільчук. Про це повідомили на сторінці ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у фейсбук.
Помер колишній головний санітарний лікар Ковельщини Ростислав Хільчук
Ростислав Володимирович присвятив медицині понад 30 років життя, протягом багатьох років працював Головним державним санітарним лікарем в Ковельському районі. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. У роботі щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. У роботі щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Порядність і чесність – це найголовніші риси характеру Ростислава Володимировича.

- Адміністрація та колектив ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» висловлюють щирі слова співчуття рідним з приводу важкої втрати колеги, професіонала своєї справи Хільчука Ростислава Володимировича. Світла пам’ять про цю чудову Людину завжди житиме в наших серцях, - йдеться у дописі.


#СкорботніЗаходи

Коментарі

Читайте також