1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі хочуть купити переносний пандус для автобусів міських маршрутів

У Ковелі хочуть купити переносний пандус для автобусів міських маршрутів

Питання забезпечення комфортного пересування ковельчан з особливими потребами обговорили на засіданні комітету доступності, яке провів перший заступник міського голови Михайло Гетьман. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради. 

Варто зазначити, що у нашому місті постійно піклуються про людей з обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, міська влада зобов’язала керівників аптечних установ облаштувати всі свої приміщення спеціальними засобами для цієї групи населення. Тепер на більшості об’єктів уже є пандуси та встановлені кнопки виклику. 

Скеровано лист начальнику Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області з проханням здійснювати перевірки паркування транспортних засобів на тротуарах. Адже саме через це часто трапляються ситуації, які перешкоджають руху людей з інвалідністю.

На комітеті вели мову й про необхідність придбання переносного пандусу для підйому людей з обмеженими фізичними можливостями на транспортний засіб, аби їм було простіше пересуватись містом.

Також запропоновано внести в план заходів на 2018 рік облаштування санвузла для маломобільних груп населення у приймальному відділені центральної лікарні.


#МіськіМаршрути #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також