1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі оновлюють автобусні зупинки

У Ковелі оновлюють автобусні зупинки

У Ковелі промоніторили стан зупинок по місту. Про це повідомив міський голова Ігор Чайка на своїй сторінці у соцмережі.
У Ковелі оновлюють автобусні зупинки
- Оновлюємо ті, що найбільше цього потребують, а також розглядаємо можливість встановлення двох нових зупинок - “Швейна фабрика” та “Костел”, обидві — по вулиці Незалежності. Наразі в роботі та на розгляді поки що 11 об’єктів. Більшість із них потребують нового автобусного павільйону, окремі — ремонту або цілковитого демонтажу, - зазначає очільник міста.
Орендарі, за приписом муніципальної варти, вже відремонтували та впорядкували зупинку на Незалежності, що біля аптеки №12.
У Ковелі оновлюють автобусні зупинки
Також КП “Добробут” наступного тижня продовжать ремонтні роботи на зупинці “Реал-Авто”, що на вулиці Володимирській. Зараз її пофарбували, на черзі — заміна бокових частин. А також з наступного тижня працівники підприємства проведуть демонтажні роботи на зупинці “БУМ”, що на вулиці Брестській.
У Ковелі оновлюють автобусні зупинки
Зупинка навпроти комбікормового комбінату (вул. Брестська, 158-160) — облаштована лише відповідним знаком, тут зовсім немає платформи для висадки пасажирів, тож і її планують невдовзі облаштувати. Ці роботи лише розпочато. , тож триматиму в курсі про стан справ стосовно оновлення зупинок.
У Ковелі оновлюють автобусні зупинкиУ Ковелі оновлюють автобусні зупинкиУ Ковелі оновлюють автобусні зупинки


#Благоустрій

Коментарі

Читайте також

У Ковелі бракує сміттєвозів

У Ковелі бракує сміттєвозів
З усього автопарку сміттєвивізної техніки найновіший — сміттєвоз МАЗ, який придбали торік. Це поки що одна така машина на все місто. Все інше — застаріле, що дедалі частіше виходить з ладу.