1. Головна
  2. Новини
  3. Заняття з англійської у волонтера Корпусу Миру в Ковелі б'ють рекорди

Заняття з англійської у волонтера Корпусу Миру в Ковелі б'ють рекорди

Волонтер Корпусу Миру США Кесіді Кремтон б'є усі рекорди у Ковелі за відвідуваністю англійських занять.

На перше заняття прийшло 93 учні. Тому виникла потреба поділити усіх бажаючих на 3 групи, аби заняття пройшли ефективніше.

Нагадаємо, що у Ковелі розпочав роботу англійський розмовний клуб для молоді. Заняття тут дозволять поліпшити рівень знань та практику спілкування іноземною серед дітей та дорослих. У цьому переконані працівники Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, в команді якого віднедавна працює волонтер Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон.

Саме вона ініціювала створення в місті клубу. Відтепер усі бажаючі ковельчани від 12 до 30 років можуть безкоштовно його відвідувати. Для них свої двері в рамках співпраці з центром люб'язно відкрила Ковельська центральна районна бібліотека, директором якої є Галина Божик.

Уже відбулися перші заняття. Про зацікавленість у вдосконаленні англійської говорить повний зал відвідувачів. Кесіді заздалегідь підготувалась до організації та проведення уроків. Окремо сплановані заняття з учнями, студентами та з дорослими.



#Волонтери #КорпусМиру

Коментарі

Читайте також