1. Головна
  2. Новини
  3. Вулиці міста Ковеля частково поприбирали ФОТО

Вулиці міста Ковеля частково поприбирали ФОТО

Так зараз виглядає центр міста Ковеля, зокрема бульвар Лесі Українки. Як повідомила начальник РЖКП №2 Наталія Гейко, працівники комунального підприємства вийшли на вулиці міста та прибрали сміття, яке накопичилося за останні кілька днів.

Це була свого роду благодійна акція, адже за виконання цих робіт РЖКП грошей не отримає.

Нагадаємо, що сьогодні під час оперативної наради заступник міського голови Андрій Товстига повідомив, що підприємство ТзОВ “К.П.Верес”, яке визнано переможцем закупівлі послуги з прибирання та підмітання вулиць міста, не підписало договір у визначений законодавством строк, проігнорувавши вимоги міської влади.

Зважаючи на обставини, управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства буде змушене провести повторні публічні закупівлі. Ця процедура займе до двох з половиною місяців.

А до цього часу має відбутися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій буде вирішено питання про виділення коштів з резервного фонду для забезпечення санітарного прибирання міста.




#Благоустрій #КП_Верес

Коментарі

Читайте також

Ковель у смітті: хто винен і що робити?

Ковель у смітті: хто винен і що робити?
ТзОВ “К.П.Верес”, яке визнано переможцем закупівлі послуги з прибирання вулиць міста, не підписало договір у визначений законодавством строк, проігнорувавши вимоги міської влади.