1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанка таки здобула омріяне "золото" на Паралімпіаді ФОТО

Ковельчанка таки здобула омріяне "золото" на Паралімпіаді ФОТО

В останній день Паралімпіади-2018 у південнокорейському Пхьончхані ковельчанка Юлія Батенкова-Бауман виборола у змішаній естафеті лижної гонки золоту медаль. Для збірної України це перша золота медаль в цій дисципліні.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив в.о. начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт» Віктор Галан-Влащук.

Для волинської лижниці та біатлоністки це вже не перша Паралімпіада, проте здобути золоту медаль вдалось лише цього року: раніше вона мала 13 срібних та бронзових нагород.

Для вихованки «Інваспорту» цьогорічні змагання видались напрочуд непростими, адже медалі передували 5 стартів, які виявились для Юлії Батенкової-Бауман провальними, через хворобу, яку вона перенесла напередодні.

Проте останнього дня змагань українці у складі Юрія Уткіна, Людмили Ляшенко, Юлії Батенкової-Бауман та Оксани Шишкової виграли змішану лижну естафету з часом 24:31,9 хв. Срібний комплект нагород в активі Канади, Німеччина стала 3-ю.


#ЮліяБатенковаБауман #ЧемпіонкаУкраїни #Спорт

Коментарі

Читайте також