1. Головна
  2. Новини
  3. Волонтери Корпусу Миру провели тренінги для ковельських студентів

Волонтери Корпусу Миру провели тренінги для ковельських студентів

У промислово-економічному коледжі та центрі професійно-технічної освіти спеціалісти міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом з волонтерами Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон, Бенедиктом Венґі і Річардом Романом провели ряд інформаційно-просвітницьких тренінгів на теми: «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?» та «Протидія наркоманії та алкоголізму».

Програма зустрічей з молоддю була підготовлена за принципами та досвідом американських колег. Простота та доступність у викладанні інформації допомогла створити невимушену атмосферу у групах, де кожен учасник висловлював своє бачення та міг проаналізувати свою позицію щодо боротьби з проблемами ВІЛ/СНІДу, наркоманії та алкоголізму у суспільстві.

Разом з тим студенти мали сильну мотивацію покращити рівень розмовної англійської. Вони намагалися виступати та захищати свої роботи рідною мовою гостей із США. Креативність та завзятість студентів справили неабияке враження на тренерів.

Міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді висловлює вдячність за постійну співпрацю волонтеру ГО “Велика ідея” Інні Поліщук, яка допомагає подолати мовний бар'єр між учасниками занять та американськими волонтерами. Велике спасибі також заступникам з виховної роботи Ковельського промислово-економічного коледжу Олені Шульган та Ковельського професійного ліцею Олені Антощук за сприяння у проведенні інформаційно-просвітницьких заходів для студентів.

Міський центр соціальних служб
для сім’ї дітей та молоді

#Волонтери #КорпусМиру #Освіта #ВеликаІдея #БенніВенґі

Коментарі

Читайте також