1. Головна
  2. Новини
  3. З резервного фонду знову виділять гроші на прибирання вулиць Ковеля

З резервного фонду знову виділять гроші на прибирання вулиць Ковеля

Під головуванням першого заступника міського голови Михайла Гетьмана сьогодні відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вирішувалось питання щодо чергового виділення коштів з резервного фонду для санітарного прибирання міста: підмітання вулиць та вивозу сміття.

Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук зауважив, що для того, аби зробити усі необхідні роботи з санітарного прибирання міста, які щороку виконувалися комунальними підприємствами, необхідно 916 тисяч гривень щомісяця.

Зважаючи на обставини, які виникли через непідписання угоди ТОВ «К.П.Верес», виділити таку суму з бюджету немає можливості через тендерні процедури. Тому й цього разу, аби не допустити накопичення та розповсюдження сміття в місті, комісія виділила стільки ж грошей, як і місяць тому - 397 тисяч 112 гривень. Ця сума коштів майже у два з половиною рази менша від потреби.

Тому ковельчани з розумінням мають поставитись до ситуації, адже прибиратимуть не все і не скрізь. Визначено лише мінімальний обсяг робіт та території, на яких прибирання буде здійснюватися силами РЖКП №1 та №2.

Начальник фінансового управління міськвиконкому Валентина Романчук повідомила, що виконавцями робіт буде подано звіт про використання коштів з резервного фонду, який буде оприлюднено.

Управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства уже оголошено про початок тендерної процедури повторних публічних закупівель послуги з прибирання міста.
Фото з мережі Фейсбук. Автор - Максим Бурда


#Благоустрій #МіськийБюджет #НадзвичайнаСитуація

Коментарі

Читайте також