1. Головна
  2. Новини
  3. У міському парку Ковеля відкрив сезон мотузковий атракціон «Левеня»

У міському парку Ковеля відкрив сезон мотузковий атракціон «Левеня»

Ось уже три роки поспіль у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з травня по вересень функціонує мотузковий парк. Цей сучасний та популярний атракціон з’явився у Ковелі завдяки ініціативному підприємцю та сприянню ковельської влади. За словами власника пана Сергія, йому було надано дозвіл на розміщення атракціону на території центрального парку та укладено з ним договір на його утримання.

Також було передбачено відповідальність за дотримання санітарних, екологічних умов, благоустрою, охорони громадського порядку, техніки безпеки. Підприємець має намір розширити свій розважальний комплекс, а в недалекому майбутньому встановити дошку для альпінізму. Пан Сергій сподівається на багаторічну співпрацю з місцевою владою.

Насамперед, мотузковий парк – це спортивна розвага для дітей, у якій можуть брати участь усі, хто має вагу не більше 60 кг. Як стверджують інструктори ковельського мотузкового парку, зазвичай таке оригінальне дозвілля до вподоби сміливим та непосидючим дошкільнятам. Дитині завжди допоможуть і розкажуть, як безпечно пройти маршрут.

«Жодного разу не було випадків травмування дітей, а після проходження маршруту всі лишалися задоволеними – і батьки, і діти. При проектуванні мотузкового парку було враховано особливість території, планова кількість відвідувачів та інтенсивність експлуатації. Маршрут будувався і проектувався з урахуванням стандартів. Всі троси та мотузки тестувалися, а оснащення постійно перевіряється. Спорядження та страховка зводять будь-які ризики травмування до нуля», - розповів власник ковельського мотузкового парку «Левеня» Сергій.

За порядком і цілісністю спорядження слідкують і вдень, і вночі. Загалом власник задоволений вихованістю ковельчан, які не дозволяють собі нищити атракціон і цінують працю людей, які урізноманітнюють дозвілля.

Маленькі ковельчани мають змогу активно відпочити щодня з 9 до 21 години. Найбільше відвідувачів мотузкового парку у Ковелі, звичайно ж, у вихідні та свята.


#МіськийПарк #Дозвілля

Коментарі

Читайте також