1. Головна
  2. Новини
  3. 20 травня у Ковелі - «Велодень-2018»

20 травня у Ковелі - «Велодень-2018»

Четвертий рік поспіль велосипедисти міста збираються разом, аби проїхатися центральними вулицями Ковеля. «Велодень» — це неофіційне свято, яке відзначають велосипедисти України наприкінці травня. У Ковелі він відбудеться у неділю, 20 травня. «Велодень» носить мирний характер і не несе політичного або комерційного забарвлення.

Під час акції велосипедисти їхатимуть колонами за визначеним маршрутом. Збір о 10.00 на площі Героїв Майдану. Мета заходу - привернути увагу до проблем велосипедистів на дорогах. Адже власники двоколісного транспорту є повноцінними учасниками дорожнього руху.

Крім того, організатори хочуть акцентувати увагу на питаннях екології та здоров'я, сприяти заохоченню мешканців міста користуватися велосипедами у буденному житті.

Варто зауважити, що на час проведення акції рух для автотранспорту на дорогах міста обмежений не буде. Патрульна поліція має забезпечити автосупровід учасників «Велодня».

Тож усіх власників двоколісних транспортних засобів та любителів велоспорту разом з родинами запрошують долучитися до свята велосипедистів міста Ковеля та взяти участь у всеукраїнському спортивно-масовому оздоровчому заході.



#Спорт #Екологія

Коментарі

Читайте також