1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчан закликають 1 червня долучитися до благодійного телемарафону на підтримку дітей непростої долі

Ковельчан закликають 1 червня долучитися до благодійного телемарафону на підтримку дітей непростої долі

Щороку в області в рамках тематичних заходів до Міжнародного дня захисту дітей проводиться благодійний телерадіомарафон «Поспішаймо робити добро», організований обласним відділенням Дитячого фонду України спільно з Волинською регіональною дирекцією Національної суспільної телерадіокомпанії України та за активної підтримки органів виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Телемарафон відбудеться 1 червня. Про це повідомляє голова правління «Всеукраїнського Дитячого фонду» у Волинській області Олена Грінченко.

Мета цієї доброчинної акції – залучити та привернути увагу всіх волинян, трудових колективів, установ, організацій, релігійних конфесій, бізнесові структури, громадськість області до проблем дитинства, які мають місце в житті дітей.

«Багатолітнє проведення телемарафону стало запорукою того, що багато дітей особливої долі отримали не лише духовну, а й матеріальну підтримку. 71 дитина здобули вищу освіту за рахунок доброчинних внесків, виділялись кошти на стипендії, придбання і обладнання 18 квартир дітям-сиротам, щорічно надається матеріальна допомога на лікування онкохворих, хворих на цукровий діабет, сколіоз та інших захворювань, на святковий одяг і взуття випускникам 11-х класів впродовж 30 років», – розповідає Олена Грінченко.

Зібрані кошти на телемарафоні «Поспішаймо робити добро» 2018 року будуть направлятись на виконання проектів Дитячого Фонду.

Благодійні пожертвування просять переказувати на рахунок ВПГО «Всеукраїнський Дитячий Фонд» у Волинській області №26001025362001 в ПАТ «Альфа-Банк» в м. Київ, МФО 300346, код 05810132

#Благодійність

Коментарі

Читайте також

8 травня світова громадськість відзначила день Червоного Хреста. Осередок цієї організації діє і у Ковелі

8 травня світова громадськість відзначила день Червоного Хреста. Осередок цієї організації діє і у Ковелі
Чим сьогодні живе найвпливовіша і найбільша за чисельністю в країні громадська організація? Які добрі справи зроблено у Ковелі? Розповідає її керівник - Людмила Стахорська.

Відома у Ковелі волонтерка Наталія Попова нині опікується бійцем, який підірвався на розтяжці у зоні АТО

Відома у Ковелі волонтерка Наталія Попова нині опікується бійцем, який підірвався на розтяжці у зоні АТО
Уродженець Турійська, Юрій Пушкарський, із 14-ї окремої механізованої бригади на війні з перших днів. 25 квітня він натрапив на ворожу розтяжку біля Попасної на Луганщині.

Перегляд вистави та подарунки організували у Ковелі для дітей учасників АТО

Перегляд вистави та подарунки організували у Ковелі для дітей учасників АТО
Про цікаве й змістовне дозвілля маленьких ковельчан подбали ГО «Молодіжний центр Ковель. Клуб «Капітошка», міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також церква "Слово життя".