1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі аматорський театр «Осіннє золото» відсвяткував 10-річчя

У Ковелі аматорський театр «Осіннє золото» відсвяткував 10-річчя

10-річний ювілей святкував ветеранський аматорський театр «Осіннє золото», який функціонує при мистецькому факультеті Університету третього віку. З цієї нагоди відбулися урочистості у Палаці учнівської молоді, під час яких добрим словом згадали внесок кожного у створення і діяльність творчого колективу.

Незмінним керівником та режисером-постановником самодіяльного театру, талановитою виконавицею ролей є неповторна Марія Батраченко.

Артисти-аматори вкотре продемонстрували ковельчанам свої здібності, граючи у виставах за творами М.Старицького «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці», І. Нечуя-Левицького «Кайдашева сім'я», О. Пушкіна «Цигани».

Яскраві костюми, декорації і виконавці зачарували усіх глядачів, які у винагороду подарували бурхливі оплески та квіти.

Зі святом колектив привітала секретар міської ради Віра Федосюк. Вона подякувала акторам за активну життєву позицію, участь у загальноміських заходах. Віра Іванівна наголосила, що ці люди поважного віку своєю творчістю, ентузіазмом, натхненням, любов'ю до життя подають гарний приклад молодому поколінню.

Чимало гостей завітали на свято. Щирі зичення звучали від директора територіального центру соціального обслуговування м.Ковеля Діани Возної, голови Ковельської міськрайонної організації товариства Червоного Хреста Людмили Стахорської, представників обласного відділення Української спілки в'язнів-жертв нацизму, друзів із Броварів, Турійська.

Сценічні вітання ювілярам підготували вихованці ГО «Реабілітаційний центр», Турійської музичної школи та Ковельського центру професійно-технічної освіти.
Подібні дійства окриляють, дають надію на краще майбутнє, викликають позитивні емоції. Шанувальники театру «Осіннє золото» бажають йому мистецького довголіття і чекають нових цікавих і незабутніх вистав.


Територіальний центр соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) м. Ковеля

#УніверситетТретьогоВіку #Театр #МаріяБатраченко #ПалацУчнівськоїМолоді

Коментарі

Читайте також