1. Головна
  2. Новини
  3. У ковельського проекту «З Батьківщиною в серці» уже є послідовники

У ковельського проекту «З Батьківщиною в серці» уже є послідовники

Ідею вбрати пам’ятник у вишиванку у ковельчан запозичили у Дубівській об'єднаній територіальній громаді. У Всесвітній день вишиванки свій гаптований виріб презентували працівники Центру культури і дозвілля. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповіли ГО «Велика ідея».

Вишиту сорочку одягнули на постамент Матері (пам’ятник Землякам-визволителям). У проведенні акції активну участь взяли працівники установ, учні та вихованці дитячого садочка.

«Дуже приємно, що наша ідея вбрати пам'ятник Тараса Шевченка набрала таких обертів та вийшла за межі Ковеля!», - пишуть активісти ГО «Велика ідея». Дубівські «сонценята» одними з перших долучилися до вишивання «ковельської» сорочки для пам'ятника Тарасу Шевченку ще восени минулого року. А 17 травня цього року на день вишиванки вирішили організувати схожий захід у себе в громаді.

«Дуже раді, що ідея від ГО «Велика ідея» припала до душі громаді, та, власне, маємо живий приклад того, як мета проекту - об'єднати ковельчан і не тільки, – спрацьовує!», - переконані організатори проекту «З Батьківщиною у серці.



#Вишиванка #ТарасШевченко

Коментарі

Читайте також

17 травня — день вишиванки. Ковельчан запрошують долучитися до проекту «З Батьківщиною у серці»

17 травня — день вишиванки. Ковельчан запрошують долучитися до проекту «З Батьківщиною у серці»
Сьогодні, з 11.00 до 14.00, на площі Героїв Майдану кожен бажаючий зможе вишити свої хрестики на унікальній сорочці для монумента Тарасу Шевченку. Засобами для вишивання забезпечують організатори.

Вишивання велетенської сорочки для пам’ятника Кобзарю у Ковелі - на завершальному етапі

Вишивання велетенської сорочки для пам’ятника Кобзарю у Ковелі - на завершальному етапі
Проект «З Батьківщиною в серці» стартував з ініціативи ГО «Велика ідея» 24 серпня минулого року. Презентація готового виробу планується попередньо на День Незалежності у 2018-му.